Be för fan inte om ursäkt hela tiden

Jag får dagligen en massa mail, kommentarer, meddelanden mm på mina olika sidor. Det finns inte en chans i världen att jag har tid eller möjlighet att besvara allt & samtidigt ägna mig åt ett vanligt liv.

Dock försöker jag att svara på artiga meddelanden som inte innehåller meningar som ”Jag vill knulla dig” osv. Däremot finns det en sak jag avskyr & det är killar som när de inte får svar direkt skriver förlåt & hoppas du inte tog illa upp mm. O då kan de ha skrivit enbart snälla saker. Jag är en tjej med mycket humor & självdistans, det är väldigt få saker som får mig att ta illa upp. Att hela tiden be om ursäkt för vad man skriver är så fruktansvärt osexigt. Antingen står man för det man har skrivit eller oxå inte.

nail-biting-disease Grabbar, sluta bete er som töntar & be om ursäkt för vad ni skriver hela tiden. Osäkerhet är osexigt men vanlig hyfs är naturligtvis önskvärt;)

En reaktion på “Be för fan inte om ursäkt hela tiden

  1. Jag har gillar att kolla in dig du är riktigt snygg. Vilka andra hemsidor har du på nätet? Jag vill se mer av dig. Du grymt sexig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *