Mirart photo

Jag berättade tidigare om en plåtning jag gjorde där bilderna eventuellt hade försvunnit. Tack & lov så var det bara 8 bilder som blev förstörda. Däremot är det något vajsing med videon vi gjorde men jag hoppas att fotografen kan fixa det. Tills dess bjuder jag på ett par bilder från plåtningen:)

fixedDSC01797

2 svar på ”Mirart photo

  1. Snyggaste bilderna på dig ever! Måste fråga, har du gjort dina bröst flera ggr, lyft dom med? Såg en naken bild på dig som En fotograf tagit vid namn Roland Thomas, måste vart väldigt längesen då jag inte såg först att det var du hehe.

    • Tackar. Ja jag har gjort mina bröst tre ggr men aldrig lyft. Gjorde första gången 97 & på den tiden sa de att man var tvungen att byta ut efter 10 år så det gjorde jag. Sen gjorde jag ytterligare en operation där jag gjorde dem mindre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *