Vill du spela in porrfilm med mig?

Nu kanske jag var lite orättvis med rubriksättningen men jag får en jävla massa förslag om att spela in porrfilm med alla möjliga hela tiden. För fan, vem gör ens det? Inte ens riktiga porrfilmsskådisar spelar in knullfilmer med vem som helst. Fattar inte ens hur någon kan vara så jävla dum & ens ställa frågan. Gå & runka & häll en spann iskallt vatten över huvudet säger jag bara.


Min man Martin är den enda jag spelar in porrfilm med & så kommer det att förbli. Vi är glada amatörer & ingen av oss har någonsin gjort något professionellt för något bolag. Allt ni ser har vi gjort själva, ibland med hjälp av någon utomstående fotograf. 

Jag är alltså INTE intresserad av kontakt med någon random kåt snubbe vars högsta dröm är att få knulla på film. Vill man väldigt gärna medverka i en porrfilm så föreslår jag att man söker sig till de olika produktionsbolag som finns, t ex Johan Vilde här i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *