Amina vs Cancer 1-0

Idag kom mitt provsvar. Jag hade elakartad cancer i livmoderhalsen vilken ökade snabbt. Hade jag väntat 3-6 månader så hade det troligtvis varit rätt kört för mig. Nu är jag dock helt fri från eländet👍🏼😀Så tjejer, strunta inte i de regelbundna kollerna som ju faktiskt dessutom är gratis.

Detta är oxå anledningen till minskat bloggande, jag har legat länge på sjukhus & inte orkat. Jag är fortfarande väldigt trött & svag. 

Men överge mig inte, jag behöver er som mest nu🙏🏼

3 svar på ”Amina vs Cancer 1-0

    • Jämfört med cancer & allt vad det innebär så vad är ett par hundralappar?
      Sen skiljer det nog från kommun till kommun för jag har gjort en sån kontroll en gång för ca 15 år sedan & jag kan inte minnas att jag betalade nåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *