Marcus Karlsson – Pervers stalker

Att vi kommer att slippa en av Sveriges mest notoriska stalkers nångång är nog enbart en önskedröm. Inga polisanmälningar i världen hjälper. Han kan riskfritt gå omkring & hota, förfölja & trakassera tjejer. Jag har fått mail från tjejer som är livrädda för hans hot, i några fall har han hotat att göra något även mot tjejernas föräldrar. Men de flesta är mest trötta på honom & känner sig frustrerade över att han aldrig ger sig.

Jag håller på att samla bevis mot den här människan för att göra ett lite större reportage. Än så länge så har jag fått material av 32 st tjejer i form av skärmdumpar av sms, mms & inspelningar. Materialet verkar aldrig ta slut & det kommer nytt hela tiden.

Marcus Karlsson har vid upprepade tillfällen bett om att bli anmäld så antingen inser han att han har ett problem eller oxå så är det hånfullt menat. Inte så förvånande kanske eftersom han lindar rättsväsendet runt sitt lillfinger & får tjejerna att framstå som att de bara är ute efter att lura av honom pengar. Pengar som han inte har enligt hans egna bankutdrag som han visade upp under en rättegång.

Något jag tycker är obehagligt är att han jobbar på dagis. Oavsett att han inte är dömd för otillbörlighet rörande barn så hade jag som förälder inte velat haft en människa som är så besatt av sex & bröst i närheten av mina barn. Hans tidigare arbetskollega har berättat en hel del om honom & han var på henne väldigt mycket under arbetstid.

   
   

Ja så här brukar det se ut när Marcus är i farten. Han skickar ut någon form av standardmail till tjejerna & ofta kommer han inte ens ihåg att han skickat samma mail tidigare.

4 svar på ”Marcus Karlsson – Pervers stalker

 1. Hej!
  Han har stalkat mig sedan d.18:e juli i år.
  Sedan början av augusti har jag inte fått fler mail från honom fram tills igår *suck*. Sedan igår har han skickat inte mindre än 5 (!!) mail till mig! Jag vägrar att svara honom!
  Har varnat min omgivning och skulle egentligen vilja lägga ut en bild på honom på fejjan så alla kan se hur han ser ut men jag vet inte om det är lagligt?
  Mvh JD

  • Hallå JD,
   Det var tråkigt att höra men jag är inte förvånad. Han är på många tjejer varje dag & ibland är det regelrätta hot. Självklart kan du lägga ut bild på honom, det är inte olagligt. Även skärmdumpar eller inspelningar på vad han har gjort går bra. Jag vet att det daltas extra mycket med brottslingar i Sverige men vi får göra vad vi kan för att skydda oss ifrån dem. Marcus är ju anmäld ett trettiotal ggr av lika många tjejer men polisen vill vänta tills han begår något handgripligt mot någon. Då kan det ju tyvärr vara för sent.
   Du får gärna skicka den info du har om vad han har gjort mot dig om du vill, jag kan lägga ut den här på bloggen så att fler får upp ögonen för denna galning.
   Lycka till & hoppas du blir av med honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *