Hur fungerar webcam?

Här kommer lite info inför kvällens webcam som jag kommer att köra någon gång mellan 19-21. Anledningen till de flytande tiderna är att jag håller på & bakar & måste bli klar med det först.

Det är gratis att titta men vill man se något lite extra så är det donation av krediter som gäller. Idag har jag tänkt att mjukstarta lite & jag hoppas att ni alla hjälper till så att vi får en härlig & givande stund tillsammans:)

89 krediter – Topless

124 krediter – Naken

199 krediter – En strippshow på 5 min

274 krediter – En onanishow

399 krediter – Rakar mig helt slät mellan benen

Sen får ni som tittar gärna komma med önskemål om vad ni vill se. Ni kan även när som helst donera hur många krediter ni vill som dricks om det är så att ni gillar det ni ser.

Min webcam kan ni även se från surfplattor & iPhones.

Enjoy;)

DSC_2430

5 svar på ”Hur fungerar webcam?

  1. Så less på alla haters.. Amina! Du är fantastisk, inspirerande och karismatisk..
    Du är grym på det du gör!!

    • Tack, ja jag är oxå sjukt less på dem. De sabbar precis allt. Måste vara jobbigt att må så dåligt som de. Jag vet dock vem en av dem var. Men jag kommer att lägga in en blockeringsfunktion & ha nolltolerans mot dumhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *