Året som har gått

Jag brukar summera året som har gått, jag vet inte om jag har gjort det varje år men jag tror det.

Det här är mitt första år i Spanien & det har varit så otroligt lugnt & skönt. Året som har gått har kantats av festivaler, vi har hunnit med hela 5 stycken. Det har varit mycket kvalitetstid med maken & katterna & framförallt riktigt mycket sol. Den riktigt stora skillnaden har varit ljuset, i Spanien är det ljust & friskt, inte alls samma deppighet som lätt blir i Sverige när mörkret & kylan sveper in.

I början av året var det jobbigt, vi hyrde en lägenhet långt från allt & hade inte våra egna grejor. Det är inget vidare att sova i någon annans säng & äta med någon annans bestick etc. Men så efter sommaren så fick vi tag på ett hus exakt där vi velat bo hela tiden. Att inreda ett helt hus från scratch var inte lätt men ganska roligt. Vi har fått bekanta oss närmare med det spanska sättet att leva vilket är bra mycket mer avslappnat än det svenska, både på gott & ont kan jag säga.

Med facit i hand så inser jag att flytta är det bästa vi har gjort. Jag ser fram emot 2015 som jag tror kommer att innebära en hel del förändringar..

IMG_1529

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *