BOOM 2014 – EPIC

Vi var på BOOM för 2 år sedan & då gillade vi det inte alls. Aldrig mer sa vi då. Men i år var det så många vänner från hela världen som skulle åka så vi kände att vi måste ge BOOM en andra chans. O det var väl en jävla tur, det här året var EPIC!! Vi vill tillbaka!!

IMG_3755 Det här året hade vi BOOM-bus thank god!! Det går fan inte att ta sig dit smidigt annars. Tro mig, ni som ska till BOOM, boka för tusan bussen, det är ett gott råd.

DSC00514 Jag spenderade 4 timmar på ett hotellrum i Budapest med att tvätta i stort sett alla våra kläder för hand. Allr var skitigt & luktade faan efter regnat på OZORA. Väl framme på BOOM lånade vi grannens lina & hängde tvätt. Såg ut som ett riktigt hippie-läger.

DSC00516

DSC00515 Jag fixade en snygg dörr till det trasiga tältet. Stölder ur tält är tack & lov ovanliga på den här typen av festivaler.

DSC00517 Det här var det enda som var riktigt jobbigt, alla köer. Med 45.000 pers så hade iallafall jag önskat några fler toaletter. Kön till toa & matställen fick Gekås att verka fånigt. Kön till bankomaten ska vi inte tala om, folk måste ha stått där i föera dagar.

DSC00530 När Martin så dessa tecken överallt så utbrast han: ”Vadå, är det en kvinna som äger BOOM? Ha ha gulligt. Tydligen så är det kvinnans år i år så därav dessa symboler.

DSC00535 Sjön erbjöd svalka i hettan men jag var otroligt nöjd & lycklig över den torra värmen. Inga konstiga kryp & alla mina kliande bett försvann:))

DSC00569 Dansgolvet var smäckat med folk. Detta är från när Atmos & Manuela spelade.

DSC00579 Ja det är sant, den sköna Manuela som vi kanske är vana att se på ett helt annat sätt på scenen var faktiskt DJ tillsammans med Atmos på BOOM.

DSC00573 Dj Manuela:))

DSC00583 Vår lilla oas:) Här hade vi vårt pit-stop mellan dansgolven. Så skönt att svalka fötterna & rädda insekter från att drunkna.

DSC00611 Våra fina vänner vi mötte på Tree of life för 3 år sedan.

DSC00605 Symbolic spelade på Alchemy stage & efteråt fick vi deras skiva. Fysiska skivor blir alltmer sällsynta.

IMG_3752 Självklart blev det lång väntan på flygplatsen igen. TAP Portugal lyckades inte att hålla tiden en enda gång under dessa resor.

IMG_3817 Fruktansvärt trött & skitig men jävligt nöjd ändå.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.