OZORA 2014

Äntligen har jag fått tummen ur & bloggat lite om sommarens festivaler.

OZORA 2014 var som vanligt magiskt men i år var det väldigt mycket mindre med folk. Vädret var dessutom ingen hit, det regnade satan & precis allt var blött. Jag var jättekaxig innan vi åkte & sa till Martin att värmen kommer vara en ”walk in the park” nu när vi är vana vid den spanska hettan. Jo tjena, höll fan på att dö i den fuktiga värme som var i Ungern. Eftersom vi tältade på samma ställe som vanligt så fick vi oxå sällskap i blötan & fukten. Det var mygg, spindlar, skalbaggar, flugor & möss. Jag hade ca 30 nya bett på kroppen varje morgon. I övrigt var festivalen underbar, många nya människor men även gamla vänner.

DSC00397 Resan började med att TAP Portugal var försenade 4 timmar. Mycket öl blev det på Malagas flygplats. Till slut var vi så uttråkade att vi spelade in en liten sexvideo på handikapp-toaletten:)

När vi bytte flyg i Lissabon så träffade vi en norrman som hävdade att han var bästa kompis med Tiesto & Snoop dog. Han skulle fixa VIP biljetter till oss när de kom till Marbella. Självklart var vi tvungna att bjuda denna ypperliga mytoman på öl de 12 timmar vi väntade på vårt nästa flyg. Denne norrman kunde det mesta, han satt med ett batteri till en dator som han hävdade kunde styra 10.000 iPhones samt få plan att vända mm. Han tyckte det var fåning av flygbolagen att kolla vätskor etc eftersom terrorismen fanns i dessa batterier. Hans fru ringde åtskilliga ggr men då slängde han bara på luren. Sen började han lattja med sin Rolex som han hävdade var specialgjord & kostade ca 90.000 euro. Han påpekade hela tiden att han hade en massa pengar men han hade såklart inte en spänn till öl. Vi hade för jävla kul med den här killen:)

IMG_3660 Äntligen framme:) Ja paradiset ligger faktiskt i Ungern.

IMG_3661 Lycklig Amina:)

DSC00453 Lerigt & provisoriskt men mycket kärlek.

DSC00450 Stormen är på väg. Jag stod bokstavligen talat i en flod där det förut varit en väg vid ett tillfälle.

DSC00463 Men när det blev torrt igen så var det kärlek:)

DSC00490 O mer kärlek;)

IMG_3709 Man blir aldrig för gammal:)

IMG_3669 Mainstage var full av happy people:)

IMG_3707 Jag & Martin hängde med härliga Stamptanten hela festialen.

IMG_3737 Tur att dessa öl/mat/ladda telefonen hus finns. Skydd mot regn & dessutom träffar man alla roliga människor.

IMG_3735 Ett fuktigt & trasigt tält. Vidare mot BOOM:)

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.