OZORA!!!

Älskade underbara OZORA festival:)) Nu är vi här finally:) Detta är en magisk plats full av kärlek & harmoni. Det var här jag & Martin gifte oss för 4 år sedan & vi åker hit varje år för att fira vår bröllopsdag. I år infaller bröllopsdagen när vi är på BOOM men det går det med.

10456040_10204030788307074_5623604538700379653_n

Förberedelser

Katterna känner på sig att vi ska åka iväg. Så fort vi tar fram en större väska så lämnar de inte vår sida, de sitter & titta misstänksamt på oss. Det är en liten konst att försöka packa utan att de märker det, jag har ännu inte lyckats. Jag önskar verkligen att vi kunde ta med katterna överallt.

Det finns en sak som inte existerar i Spanien & det är desinficerande våtservetter i engångsförpackning. Sådana är rätt bra att ha med på festival när man tex besöker en bajamaja där föregående passagerare har haft en lätt roterande underdel. Tack & lov har vi polare från Sverige som tar med sig hit.

bild(1) Ett svenskt påfund?

Oskyldigast i världen

Vi mötte denna lilla sötnos hos veterinären igår. Endast två dagar gammal. Någon hade slängt honom & hans syster i en soptunna men tack & lov så var det en kille som hittade dem. Systern klarade sig inte:(( Killen som hittade kattungarna vill ta hand om den lilla när han är tillräckligt stor. Jag älskar vår veterinär, de är riktiga djurvänner som inte bara tänker på pengar. Nu blir det till att kolla soptunnor noggrant.

Jag vet att detta händer även i Sverige då & då men det är snäppet värre här. Om man behandlar levande varelser som skräp så har man långt kvar till ett civiliserat samhälle. Skäms Spanien!!

kitten