Tungt utan bil

Idag var det meningen att vi skulle ha dragit på beach-party i Seville men eftersom vår kära vän från Sverige erbjöd sig att komma ner & köra vår svenskreggade bil hem så är vi nu utan fordon. O det är lite halvtungt kan jag säga, har precis släpat hem 12 liter vatten & en vattenmelon på 7,5 kg (med Martins hjälp givetvis) Inget ligger särskilt nära här så man får sig en rejäl promenad.

Istället för party så fick den här dagen ägnas åt tvätt & städning. Det är ingen lek hur mycket tvätt det blir efter en festival. Det är tur att det är tvärsoligt & runt 35 grader varmt idag för annars hade det tagit ett par veckor att tvätta & torka allt.

Så nu letar vi både bil & hus. Definitivt fel tid för sådant men vad ska man göra. Det får iallafall bli en skitbil så länge för de kör ju som galningar här. Tror inte jag sett en enda bil utan både bucklor & repor hittills.

005 Parkeras det så här så är det inte särskilt konstigt om det blir problem.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.