Grattis Hardon 17 år idag

Tänk att min älskade lilla katt Hardon fyller hela 17 år idag:)) Det är ändå en rätt aktningsvärd ålder hos en katt. Snacka om att Hardon har varit med om mycket i sitt liv, han har bott på många olika ställen i Sverige, sett pojkvänner komma & gå. Den här lilla rackaren föddes bredvid mig ca kl 07.20 den 29 april 1997. Jag såg honom faktiskt till & med tillverkas:)

Hardon är mitt lilla pälsbarn & han spenderar sin ålderdom på landet tillsammans med min mamma. Hon tycker att det är som att ha en del av mig hos sig & det gör mig lycklig att båda mår bra av varandras sällskap.

CYMERA_20131122_134416

1 svar på ”Grattis Hardon 17 år idag

  1. Katter är tveklöst Underbara djur.., växte själv upp med flera men vi hade aldrig turen att få ha kvar dem i så pass många år(det finns tydligen katter som t.o,m,blivit över 30 år gamla)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *