Hur går det till på privat striptease?

Jag får många frågor om svensexor, födelsedagar & liknande privata arrangemang där man vill ha lite kvinnlig fägring i form av striptease. Många vill veta hur det går till.

Alla tjejer har naturligtvis olika shower men jag använder mig oftast av lotion samt att jag fokuserar mest på huvudpersonen (den som fyller år, ska gifta sig etc). Att ha en fungerande musikanläggning är viktigt & jag brukar komma överens med den som bokar om vi ska köra cd-skiva, Spotify, aux-kabel via telefon eller vilket sätt som funkar bäst just där. När jag är vid rätt adress så ringer jag & kollar av att allt är enligt plan & sen byter jag om lite snabbt. Under tiden brukar den som har bokat ordna med musiken. Vid en given signal är det dags för show. Jag brukar föredra att huvudpersonen har ögonbindel till en början, det blir roligare så. Alla andra får sätta sig runtomkring så det ser bra. Vill man fota eller filma så bör man fråga detta innan.

För bästa show så finns det några saker som man inte tänker på alltid men som kan vara viktiga. Tex bra utrymme framför huvudpersonen, inte glas eller flaskor på golvet som kan riskera att gå sönder. De som sitter intryckta i ett hörn med ett bord fullt med party framför sig sitter allra sämst till. O MATTA, inga tjocka mattor tack, helst ingen matta alls. Det är väldigt svårt att gå med klackar på en matta, det tenderar att bli mycket vingligt.

Bokning kan ske på Svensk Strippförmedling, 0704-40 88 34 & där kan man även boka akut, dvs om man kommer på i sista sekund att festen nog blir roligare med lite bar hud & sexig kropp.

20140426_151500 Så här kan det se ut & ser ut just ikväll. Det är snart dags för en svensexa:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *