På väg till Sverige igen

Fan vad jag reser mycket. Har inte själv tänkt på det men det är ju ett jävla farande hit & dit. Den här gången blev det en oplanerad visit i mitt kära Sverige så jag hade inte möjlighet att boka direktflyg. Egentligen vill jag gärna åka direkt för då kan jag eskortera hundar som ska från olika animalshelter till sina nya familjer i Sverige. Men vi får se om det är några som kan åka med nästa gång istället.

Nu ska jag däremot byta flyg i Göteborg & egentligen sitta & vänta där i 12 timmar. Det känns idiotiskt så jag hoppar på ett tåg från Göteborg istället. Men först lite kvalitetstid med min kära Manuela:)

1425792_535870009863750_5752107936693436113_n

4 svar på ”På väg till Sverige igen

  1. Undrar lite:Har du eskorterat ngn.hund på ngn.tidigare flight? Är det s.k.gatuhundar?, är de vetr.besiktigade och så?Finns ju en massa neg.som förekommit runt just adopterade hundar tidigare.,rätt svårbehandlade allv.tarmsjukd.och så. Tänkte själv ev.ta hem en sådan hund för en del år sedan men backade då familjen till en kompis tagit hem just en gatuhund ifrån Spanien med väldigt negativa konsekvenser(både för familjen&hunden) De fick t.o.m.hem en helt annan hund en den som de varit nere och kollat på..

    • Inte än men jag jobbar ju på ett av ställena. De har egna veterinärer & ett stort kontaktnät. Jag har kontakt med ett par kvinnor i Sverige & det flyger hundar till Sverige varje månad. Inga sjukdomar alls & självklart samma hund man bokat. Det går ju att kolla på nätet oxå. Det är sällan gatuhundar tror jag, mest hundar folk har tröttnat på när de inte är valpar längre & slänger ut genom bilrutan eller dumpar på andra konstiga ställen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *