Spansk poledance

Nu är jag trött på spansk mentalitet.

Idag var andra gången jag skulle köra poledance men väl framme så var det låst & mörkt. Så där stod vi, tre svenska tjejer & såg förvånade ut. O instruktören svarade inte i telefon heller. Men så är det i Spanien. Folk gör som de känner för hela tiden. Jag har sagt det förut & jag säger det igen, det är inte konstigt att landet är i kris.

Så jag gick hem & körde poledance hemma. Billigare & bättre träning om jag ska vara helt ärlig.

20140422_112814

20140422_11285220140422_112928

8 svar på ”Spansk poledance

  • Jag har kört väldigt sporadiskt i ett antal år. Började & sen höll jag upp i 3 år & sen började jag igen. Men jag har alltid jobbat så jävla dumt så jag har aldrig lyckats gå en hel kurs tyvärr.

  • Ingen idrottsbakgrund alls men min pappa var tydligen duktig i idrott. Det har jag oxå varit, lite DM i grundskolan i stöta kula & hoppa längd men det är ju på barn-nivå. Körde lite balett i 10-årsåldern. Men jag slogs mycket i skolan så fick nog min träning där;))

 1. Oj då!Slogs du i skolan..,Hoppas du inte var en mobbare bara..(kanske en liten Tomboy”varning”?)
  En tanke:Om det nu finns en brist&därmed även efterfrågan på bl.a.Poledancestudios nere vid”Los Suecos”-trakten, Varför inte öppna en egen”träningsstudio”och då även kanske med vegoproduktförsäljning på sidan om….

  • Har aldrig någonsin mobbat någon, tvärtom, stod upp för de mobbade. Det fick jag sota för. Bodde dessutom i fosterhem pga föräldrar som missbrukade droger så jag var ständigt mobbad men jag har alltid varit ganska tuff & aldrig låtit mig bli trampad på. Så det var bara att slåss tills de flesta var tillräckligt rädda för att inte öppna truten. Konstigt att jag är så peace love & understanding idag med den vålds-starten i livet; )
   Tyvärr finns ingen ekonomi i fairtrade veganska produkter. Att göra rätt av omtanke & kärlek premieras inte i vårt samhälle. Det & sjuk & äldrevård ska göras för att man känner ett ”kall” Vill man tjäna pengar måste man gå över lik.Knark, vapen, prostitution eller pensionsmyndighet är områden man får hålla sig till då;))

 2. Oj,förlåt att det blev så att jag uttryckte mig nog lite klumpigt.., jag trodde snarare detta också..,d.v.s.att det var snarare tvärtom, d.v.s.att du stod upp för&ville stötta”de svaga”redan då..(även om det nu inte”betalade sig”).Visste ej om att du”haft en brokig”uppväxt och kanske flyttat runt till olika hem.
  Du är uppenbarligt en djupare&smartare tjej än var många inser..,hoppas du får en fair chans att visa det en dag.Bra att du har din”stolthet”kvar trots all skit du säkert fått höra.
  Jag tror även lite på karma(hoppas på)och att man kan välja vägen att försöka”göra ngt.gott”under tiden här på jorden, så ”What`s goes around comes around”som man säger., om världen styrs eller tas över av cynismen ser inte framtida scenarier för mänskligheten ngn.vidare ut.. F.ö.Förmågan att känna empati(och då även förstå vad det innebär)med både djur&människor är fan så mkt.viktigare än ha en massa pengar(även om pengarna i sig kan innebära att man får större möjligheter att göra ngt.reellt och då verkligen bidra med ngt.konkret i att hjälpa till med”välgörandet”.men man ska inte glömma att mkt.kan göras även utan man behöver ha en massa pengar).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *