Massor med veganskt godis

Vadå veganskt godis? Kan det verkligen vara gott? Det är de rektionerna jag oftast möter när jag nämner något om min favoritchoklad Cleo´s & diverse andra produkter.

Saken är den att det smakar exakt som vilken choklad som helst, skillnaden är att man inte har bidragit till tortyr & mord för att få den där godisbiten man för tillfället är sugen på. Fast just Cleo´s är bland det godaste jag har ätit & tyvärr tycker min make detsamma så det är slagsmål emellanåt om just dessa:)

CYMERA_20140226_192451 Idag kom detta:))) Å det är bara hälften, det kommer mera om någon vecka:)

Här är mina favoriter:

Cleo´s, Jokerz, Mahalo & Moo Free. Du hittar dessa godsaker på Goodstore i Stockholm men man kan oxå beställa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *