Fotograf i Marbella

Se hit du som är fotograf eller iallafall gillar att fotografera & har en hyfsad kamera. Om du ska på semester i trakterna runt Marbella i Spanien & är sugen på att fota lite sköna erotiska bilder så hojta till. Jag har upptäckt att det är enklare att ha med svenska fotografer att göra än spanska, de är nämligen lite rädda för att fota porrigare stuk:)

DSC_8321

3 svar på ”Fotograf i Marbella

 1. Hej Amina,
  Har”snubblat över”denna blogg av en händelse(som det brukar heta) och påmindes då av att jag kommer ihåg dig ifrån en dokumentär på Tv(3?)häromåret, jag minns att jag bara såg slutet och att du då där gjorde ett mkt.sympatiskt intryck.,tror att du där sa ngt.om att du hade en (livs)dröm om att få öppna ett djurhem framgent, detta gjorde ett starkt pos.intryck på mig då jag själv gillar djur väldigt mkt. och även själv skulle vilja göra ngt.konkret för att hjälpa dem(t.ex.Gathundar&katter) till ett bättre liv..(och då de ju ej kan”tala för sig själva”så gör man ju även en riktigt bra insats i/med sitt egna liv så att säga..) Det du nu skriver i din blogg visar ju på att du&ditt ställningstagande verkligen har varaktig substans och är seriöst menat(och talar dessutom emot all skit som jag sen läst om dig på nätet..,blev ju nyfiken på dig efter dokumentären och googlade därför på ditt namn och hittade en hel del negativt om ditt liv&person men förstår nu att det mest handlar om bittra&kanske avundsjuka människor som av en eller annan dunkel anledning ägnar tid&energi till att smutskasta dig på nätet. Att du verkar gilla att ”visa upp”att du har ett vackert ansikte&sexig kropp samt bejaka din kvinnlighet med en”extrovert personlighet”verkar reta upp en hel del människor. Själv så är jag som tidigare Tidnings&poträttfotograf bara tacksam för fina bilder på fräscha tjejer i yngre medelåldern(förlåt,hoppas det inte skapar ngn.”åldersnoja”men att bli 40 är väl att komma in i yngre medeltiden ändå..,grattis i efterskott förresten).
  Jag kan komma ned till Marbella om ngn.månad, och om du behöver hjälp med att göra ngt.konkret av djurhemsplanerna så kan jag säkerligen hjälpa till på ngt.(främst praktiskt)sätt.
  Har du några vidare planer på vad du vill göra av din”livsdröm”?
  Ha det gött och sola inte för mkt.!,+använd skydd…(d.v.s.parasoll&solhatt).

  • Tack för de fina orden:) De värmer kan jag lova. Du är mer än välkommen ner hit till Marbella. Det finns enormt mycket att göra när det gäller djur & framförallt här nere. Jag har insett att det som ger allra bäst genomslagskraft & långtgående effekter är att informera om vegansk & vegetarisk kost. Däremellan gör jag vad jag kan för att underlätta livet för de djur som korsar mitt liv.

 2. Hej igen Amina!
  Tack själv! Såna människor som dig behövs det flera av..!,uppskattar medvetna tjejer..!(ingen nackdel om de sen då även ser ut som ett”bombnedslag”för att använda ett stenåldersuttryck)
  Jag var med i Djurens Rätt för en del år sedan(tyvärr så såg tjejerna där då mera ut som efter ett bombnedslag men det är en annan story).det var mot slutet av perioden då straight edge började bli omtalat och det var en hel del Veganer med där då,själv så är jag ej vare sig Vegan eller strikt Vegetarian,äter fisk ibland men undviker så gott som(äter sällan kyckling)helt kött sedan ganska många år tillbaka. Jag läste nutrition på universitetet då jag samtidigt var aktiv inom kroppsbyggandet så jag vet att det går att helt undvika animalisk föda med fullgoda Veg.alternativ även då man tränar hårt. Är numera inte med i ngn.förening/förbund längre men ändå engagerad i&runt djurrättsfrågor. Bor du f.ö. perm.nere i Spanien eller är du där över Vintern?
  Vad finns det för projekt att engagera sig i där nere?
  (kan vara bra att vara lite förberedd&”påläst” innan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.