40 år

Ja så är den äntligen här, 40 årsdagen:) Fan 40 år, det är lång tid & ändå är man bara en snorunge jämfört med de som verkligen har koll, pensionärerna.

Ålder är bara en siffra sägs det ofta & nästan ingen man frågar känner sig vuxen. Men jag känner mig verkligen vuxen & ju äldre man blir desto mer stabilt blir livet. Det låter kanske konstigt men jag känner att allt bara blir enklare & roligare.

Jag önskar mig en enda sak på min 40 årsdag & det är en donation till Triple A Marbella eller annat valfritt djurhem. Men för enkelhetens skull så lägger jag upp en länk här där man kan använda Paypal.

socio1

banner_home

CYMERA_20140219_125559

2 svar på ”40 år

  1. Oooo detta har jag missat Amina ett riktigt stort grattis i efterskott!!! Och så sant som du säger det är bara en siffra!!! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.