Fantasier & skitsnack

Att folk mytomanar, spekulerar & fantiserar mycket är knappast någon nyhet, särskilt när någon flyttar utomlands så börjar det snurra i skallen på de med extra mycket fantasi & väldigt tråkiga liv.

Det senaste jag fått höra nu är att min man skulle ha ställt till det i Sverige så att han inte kan komma tillbaka. Som vanligt är det medlemmar i någon moppeförening som är extra avundsjuka & fantasifulla, denna gång från gamla Evil Crew.

Det finns ett annat svenskt par som oxå bor här nere & har fått barn, innan vi åkte ner hit så fick vi höra att de hade flytt från Sverige därför att killen var jagad av en av Sveriges största MC-klubbar för att ha blåst dem på pengar. För det första så flyr man inte till Marbella som nr 1 är väldigt litet, som svensk sticker man ut & nr 2, denna klubb har ett stort chapter här nere så det är svårt att inte bli upptäckt. O mycket riktigt, det var rent skitsnack.

Om man nu är så otroligt avundsjuk för att någon har modet att flytta utomlands så varför kanaliserar man inte den energin på att försöka göra samma sak? Det gäller bara att bestämma sig & våga. Jag skulle aldrig få för mig att sitta & hitta på saker om någon jag knappt känner & som haft modet att pröva något nytt. Men det är typiskt sk tuffa snubbar, de säger att tjejer snackar skit om varandra men i själva verket snackar de själva skit om precis alla.

20131217_145743

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.