Åhhhh jag vill vara på Universo paralello

Det var meningen att vi skulle fira nyår i Brasilien på Universo paralello precis som vi gjorde för 2 år sedan. Då slarvade flygbolaget bort vårt tält & vår väska så de 4 första dagarna hade vi ingenting & det blev helt galet dyrt med allt. Sen kom väskan tillrätta men någon hade öppnat den & tagit ur vårt tält. Det var en smått kaotisk resa men vi hade det så jävla nice i värmen under palmerna & fet psytrancemusik 24/7.

Vi ville ge festivalen en ny chans detta årsskifte men eftersom vi flyttade till Spanien så kände vi att vi inte kunde lämna katterna ensamma med en kattvakt så snart. Nu är det ytterligare 2 år till nästa UP så det är bara att bita ihop:) Att fira nyår på den festivalen är utan tvekan det bästa jag har gjort en nyårsafton.

418398_3150202231045_1977564519_n

Mitt i natten & enda anledningen till att jag har något på armarna är för att jag har bränt mig lite i solen.

403647_3150081428025_386625767_n

Det var ca 30 grader varmt på natten. Älskart:)

top-logo-home

2 svar på ”Åhhhh jag vill vara på Universo paralello

  1. Dyrt i Brasilien ?? Du känner nog igen mig sedan tidigare här i bloggen även om det var ett tag sedan jag skrev sist !

    Om du läst mina tidigare inlägg så kan detta uppfattas som indirekt reklam – Men det kan ju aldrig bli dyrt i Brasilien faktiskt – Du kan klara dig minst 2 månader på 10.000 svenska kalleankakronor…

    Summa summarum – Du kan bli av med allt du äger på flygplatsen eller någon annanstans i Brasilien (så länge du inte loosar kreditkortet), men kan för småpengar både anförskaffa nya grejer och slagga på hotel…

    • Nja det är nog lite olika, som turist är risken stor att gå i fällor innan man fattar galoppen. O för vår del så var vi tvungna att åka till festivalen & där är det festivalens egna priser som gäller. Vi hade en begränsad summa med oss & flygbolaget ersatte oss men det var först 6 månader senare. Vi fick hyra tält för ca 750 kr natten & har man inte räknat med det så blir det dyrt. Telefonerna funkade inte heller så vi fick betala ca 2000 kr för att hyra internet.
      Men även när vi var i Rio var det dyrt & då känner vi ändå en advokat där. Brasiliens ekonomi stiger hela tiden & det kostar att vara där helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *