På söndagar är allt tvärstängt

Nåde den som får för sig att hitta på något skoj en söndag i Spanien eller behöver handla något, precis allt är stängt & bommat. Jag börjar bli riktigt trött på det faktiskt eftersom jag är en människa som vanligtvis är ledig endast på söndagar & gamla vanor är svåra att bryta. Jag har redan vant mig vid att saker & ting inte är färska i matvarubutikerna på söndagar, här är det dock inget problem för här kommer man inte ens in i butiken en söndag.

Jag har oxå märkt att gamla skyltar sitter kvar. Vi skulle kolla in ett gym i en närbelägen by, skylten var stor & fin, den täckte en halv byggnad. När vi inte fattade vart ingången var så frågade vi på apoteket, nej det har varit stängt i över 10 år lät apoteksbiträdet meddela. O det tillhör vanligheterna i Spanien har jag märkt, man bryr sig inte om att ta ner skyltar & både hus & butiker ser ut att ha blvit plundrade & lämnade i all hast.

imagesStangtClosed_sign

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *