Ett färgstarkt gym

Äntligen har vi hittat ett gym som inte kostar en förmögenhet. Endast 30 euro i månaden & det är riktigt fräscht. Det är väldigt litet & visst saknar jag ett par maskiner men det funkar. Just stretching är inget de verkar prioritera i Spanien, om det finns en plats för det är den belamrad med prylar men oftast är det en ganska obefintlig stretch-hörna.

Vårt gym påminner mig om VBK i Stockholm fast med fräschare inredning. Däremot är det nästan bara killar som tränar här & alla är mycket vältränade & jag får intrycket att de flesta håller på med boxning eller nån sorts kampsport.

Jag älskar kaskaden av färger. Man ser inte så bra på bilden men omklädningsrummet är knallgrönt & lila. Resten av gymmet är oxå fyllt med färger.

20131227_154235

1 svar på ”Ett färgstarkt gym

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.