Behövs tillskott om man är vegan?

Det tjatas satan om att man måste ha tillskott om man äter en plantbaserad kost. Det är b12, järn & allt vad det är. Jag har varit vegan i ett par år nu & är långtifrån ett proffs, jag är ingen vegansk matlagningsexpert utan höftar oftast ihop något jag tycker passar av det jag har hemma. Nu funkar det i & för sig riktigt bra eftersom jag alltid har varit duktig på att laga mat men det finns en del veganer som har stenkoll på produkter & recept.

Däremot har jag aldrig tagit något tillskott anpassat för veganer & jag är starkare & friskare än någonsin. Jag presterar mer på träning & jag kan inte ens minnas när jag var sjuk sist. Jag vaccinerar mig inte ens en gång för jag tror inte riktigt på det. Sköter man bara om sin kropp & hälsa & inte fyller sin borg med en massa skit så har man ett väldigt mycket bättre utgångsläge. Min drog är i så fall socker & det är ett riktigt gissel. Men några tillskott just för att jag är vegan finner jag ingen anledning att stoppa i mig.

vegan-454

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.