Minst 20 män stod & runka

Jag måste berätta lite om den här videon för den spelades in under ganska speciella omständigheter:)

Vi spelade in den på ett nudistområde ut mot Nacka i Stockholmsområdet. Trots att vi verkligen var i utkanten av området där det inte fanns något folk så blev det uppståndelse. Det började med att vi såg en man stå och tokrunka i en buske och efter ett tag så kom det ca 20 män som alla stod med snabeln framme och hade det skönt.

Vi sa att det var en filminspelning och att de riskerade att hamna med på filmen men det var det tydligen ingen som brydde sig om. Så där låg jag och smekte mig själv med både fingrar och dildo accompanjerad av ett gäng runkande män:) Lite annorlunda minst sagt och svårt att koncentrera sig.

Men det varade bara en stund för rätt vad det var kom det tre kvinnor som sa att vi inte fick spela in film där. Dessutom var min fotograf inte så tuff att han tog med männen runtomkring på själva filmen, han klippte bort dem. Jag hade gärna haft dem med.

Jag vill väldigt gärna göra en repris på denna om någon modig fotograf känner sig sugen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *