Vad fan händer med sociala media?

Konstanta jävla uppdateringar av appar & sociala medier där Facebook alltid är mest ivriga.

Och inte fan sker det nån förbättring, snarare försämring. Tidigare hade jag ca 7-10 tusen visningar på mina bilder/videos på FB, sedan blev det 2-3 tusen & nu ca 700. Kvalitén på videos jag lägger upp är helt sjukt dåligt nu jämfört med förut. Ja det vill säga på de videos som ens blir tillåtna att publiceras.

Jag får inte längre publicera en video med en adderad länk, inte heller pole dance-videos beroende på vinkel. Och ja musik, det får man ju absolut inte ha i någon video på FB. Inte heller får jag publicera bilder i t ex bikini & dessutom ha länk. Ansiktsbilder & länk går bra.
Jag har dessutom gjort ett test för att se hur mycket FB gör för att folk ska komma till min blogg. Svaret är: Inte ett skit! Det blev absolut ingen skillnad den månad jag helt struntade i att publicera något på alla mina FB sidor.

Twitter ger inte heller något men däremot funkar Instagram & Snapchat väldigt bra. Dock gillar jag twitter eftersom de inte är så petiga med om det syns lite tuttar eller ej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *