Alltså pinsamt!!

Jag har en video som jag inte har släppt inte vet om jag kommer att släppa heller. Mr M & jag spelade in den för flera år sedan & vi pratar engelska & hade manus & allt. Det är en dominans video där Mr M får en rejäl behandling.
Vi känner dock att det känns lite pinsamt att visa den eftersom vi pratar sjukt dålig engelska & jag är verkligen tuff mot Mr M i filmen..
Vi ska fundera ett tag till men ni som är VIP får se en liten liten snutt medan vi funderar, he he:))

OBS! VIP ONLY!

En reaktion på “Alltså pinsamt!!

  1. Varför skulle detta vara pinsamt ?. Att du/ni pratar dålig engelska och att du är hård mot Mr.M visar att det finns äkta passion bakom denna film som ger en vibb av amatöranda. Finns det något sexigare än en verklig amatörfilm där man är sig själv ?.

    Ut med hela nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *