Välkommen hem Ozorian

För ca 2 timmar sedan kom Ozoras bror Ozorian hem till oss för att bo här.  Eftersom alla kattungarna var mycket dåliga i magen så är Ozorian fortfarande väldigt liten, bara ca 400 gram trots att han är runt 8-9 veckor. Men han lever iallafall till skillnad från Ozora & hennes syster💔

Så nu har Tristan någon att leka med & Terror & Sötis kan återgå till sitt gullande med varandra. Älskade små katter❤️

  

4 reaktion på “Välkommen hem Ozorian

 1. Underbar katt! Tyvärr så är kattens”status”som(hus)djur fortfarande låg.., annars så skulle straffen vara mkt.hårdare för sådana här* sjuka personer som dessa kattmördare som alltför ofta dyker upp i förhållandevis lilla Sverige inte få husera fritt omkring. Ansvaret hos ägare betyder förstås en del då ju just katten är bland de mest utsatta (hus)djuren. Vad tror du skulle kunna stävja detta:

  den 23 oktober kl. 14:42
  Trodde aldrig jag skulle få vara med om något liknande…men istället för att sälja Molly till ett, som jag naturligtvis trodde, kärleksfullt hem, så gav jag henne rakt i händerna på en demon som med all sannolikhet plågade henne till döds. Kattmördaren i Skövde som sitter häktad heter * Nicklas Karlstrand och det pratas om 19 katter nu men antalet lär stiga. Jag har själv lyckats hitta personer som sammanlagt sålt 6 katter under loppet av några månader.
  Det blir svårt att förlåta sig själv för detta.
  Förlåt mig lilla Molly – vila i frid.
  (Dela fritt.)

  • Neeeeej:(( Åh jag är så ledsen för din & Mollys skull. Herregud, jag kan inte ens föreställa mig hur du måste känna. Fy fan:(( Var Molly en kattunge eller vuxen? Shit alltså, hur hittade han dig & Molly?

   Ja vad som skulle kunna stävja detta är att ställa krav (med lagstiftning om så behövs) att en katt inte får kosta mindra än 1000 kr & att de ska vara veterinärbesiktigade med de vaccinationer som behövs. På så vis höjs kattens status. För all del gärna en kattskatt, jag skulle absolut vara villig att betala det om det hjälpte. Psykfall kommer alltid att finnas men få av dem är villiga att betala för sina offer. Sen vill jag få bort aveln. Det gäller både katt & hund. Iallafall tills problemet med alla hemlösa djur har lösts. Men mit bästa tips är ju naturligtvis att avrätta alla djurplågare ASAP, det är ju egentligen det mest effektiva.

   • Hej! Bra förslag! Blocket har ju som regel infört bl.a.att en katt måste kosta en viss summa(men det följs ändå inte alltid),kattskatt har nog ingen framtid här(en hundskatt fanns ju dessutom här tom.slutet av 90-talet)
    Angående avelsfrågan så Kanske det skulle vara bra om det blev kostnadsfritt att sterilisera/kastrera en katt då det ju även i Sverige föds för många kattungar i förhållanden till vad som kan”tas omhand”.
    Vill förtydliga att Molly(som var en kattunge) inte alls var/har varit min katt utan texten om Molly var ngt.jag nyligen läste i ett djurrättsforum som jag är med på, tyckte att antalet katter som denna person kommit över(19 st.kända)var anmärkningsvärt så jag tyckte att det kunde spridas vidare(som skribenten på forumet även uttryckte),(jag utelämnande den drabbade tjejens namn.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *