Sex-video ”Pussy pump”

Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på video men jag har filmat med datorn. Jag fattar dock inte hur man får till ljudet men det går iallafall att se & det är ju det viktigaste;)

4 svar på ”Sex-video ”Pussy pump”

  1. Hej Amina. Jag & min kille var på erotikens mässa igår & vi letade efter dig. Vart var du? Vi åkte dit för att titta på dig, du är så himla snygg, duktig & inspirerande. Men det var mest bara mulliga kvinnliga dansare på scenen. Missade vi dig?

    //Emma & Daniel

    • Hej Emma & Daniel:) Nej jag var inte i Ekebo & jag kommer inte att jobba mer på Fair Erotica. Däremot kommer jag att vara på andra svenska erotikmässor samt utländska, nästa mässa är den i Danmark 30 okt till 2 nov:)

  2. Hm. Du behöver nog hjälp med pumpen. Ställer upp om du vill nästa gång du kommer ’hem’. :-). Skojar som du förstår! T

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *